Darzoviene su voveraitem zalia gentis

Šiltos salotos su voveraitėmis (a.k.a. voveruškomis, lepeškomis)

Dievinu šparagines pupeles, o taip pat ir voverates. Kai šie ingredientai susitinka vienam patiekale – būna tobula!

Ingredientai

  • 200 g šparaginių pupelių
  • 200 g voveraičių
  • 2 pomidorai
  • 2 agurkai
  • truputis druskos (arba 1/2 daržovių sultinio kubelio)
  • žiupsnis česnako miltelių
  • truputis aliejaus

 

Gaminimas

Šparagines pupeles nuplaunam, nupjaustom galiukus, perpjaunam pusiau. Puseles sumetam į vandenį, pasūdytą druska arba sultinio kubeliu, ir paverdam 10–12 min. Kol šparaginės pupelės verda, truputyje aliejaus apkepinam voveraites.

Šparagines pupeles nusunkiam, beriam į keptuvę su voveraitėmis. Įberiam česnako miltelių ir dar keletą min. pakepinam. Patiekiam su smulkintais pomidorais ir agurkais.

Paprasta, bet nerealiai skanu!

Parašykite komentarą